momentum_momentum_Banner_new_HC.png

Ontdek de kracht van Hybrid Cloud

 

Maak kennis met de toekomst van databeheer

Bedrijven moeten zich vandaag feilloos kunnen aanpassen aan nieuwe kansen en tegelijk ook optimale efficiëntie en security garanderen. Dat maakt databeheer behoorlijk uitdagend.

Bij Fujitsu weten we dat data de basis van uw succes is. Daarom zien we het als onze missie om u te voorzien van toekomstgerichte en flexibele dataplatformen die afgestemd zijn op uw behoeften in deze snel veranderende wereld. Het moment is aangebroken om uw data om te zetten in krachtige resources voor uw bedrijf.

Ontdek nieuwe mogelijkheden met de dataservices van Fujitsu

Iedere digitale transformatie is uniek. Ons uitgebreide gamma datagedreven services is speciaal ontworpen zodat u data naadloos verzamelt, bewaart, beheert en in de activiteiten van uw bedrijf integreert.

De experts van Fujitsu begrijpen wat nodig is om lacunes in opslag te identificeren, risico’s te beperken en data-infrastructuren te optimaliseren. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat u voor elke workload over de beste oplossing beschikt. Zo veranderen uw data in waardevolle assets die de besluitvorming verbeteren.

Profiteer van de voordelen van Hybrid Cloud

Fujitsu Hybrid Cloud maakt het mogelijk om efficiënt resources toe te wijzen om prestaties te optimaliseren en kosten te besparen.  We helpen u eenvoudig door het digitale landschap navigeren en van de voordelen van hybrid cloud te profiteren:

  • Veerkracht: verdeel workloads om te verzekeren dat uw data beschermd en op elk moment toegankelijk is
  • Duurzaamheid: focus op groene praktijken die uw energieconsumptie en voetafdruk verminderen
  • Efficiëntie: beperk kosten door de juiste omgeving voor elke workload te gebruiken
  • Flexibiliteit: reageer op veranderingen in de markt, breid uw gebruikersgroep uit, of verhoog de snelheid waarmee u innoveert

Oplossingen op maat van een veerkrachtig dataplatform

Iedere IT-infrastructuur wil optimaal bijdragen tot de winst van de organisatie. Heeft u het gevoel dat er ruimte is voor verbetering? Bent u zeker dat u uw datalandschap kent?

Welke data van welke kwaliteit is waar opgeslagen? En hoe is die data beveiligd? Onze services helpen u niet alleen inzichten te vergaren, we geven ook advies op maat over hoe u uw omgeving kunt opzetten.

Boek uw afspraak met een Hybrid Cloud-expert
Laat de complexiteit van gegevensbeheer de groei van uw organisatie niet belemmeren. Plan een afspraak met onze Hybrid Cloud Experts om vrijblijvend de voordelen van een Hybrid Cloud-oplossing te verkennen die is afgestemd op uw behoeften. Ontdek hoe Fujitsu u kan helpen uw gegevens optimaal te benutten.

Ervaar de toekomst van gegevensbeheer met Fujitsu. Laten we samen het volledige potentieel van uw data ontsluiten.

Om te voldoen aan de nieuwe GDPR regelgeving en om ervoor te zorgen dat u nog steeds relevante communicatie van Fujitsu ontvangt over onze oplossingen en toekomstige evenementen, updaten we de communicatie voorkeuren.

Om toekomstige relevante mededelingen van Fujitsu te ontvangen, kiest u voor opt-in.